su kaçak tespiti Fundamentals Explained

Wiki Article

Dürüst işinin ehli 30 yıllık deneyim çıraklık tan ustalığı temizliğe ve gizliliğe önem verme

Teknolojinin bu denli gelişmediği dönemlerde tesisatlar kırılarak veya yıkılarak su kaçağı bulma problemleri giderilmekteydi. Su kaçağının yerini tespit edinceye kadar tesisat kırılmaktaydı. Bu durum hem zaman kaybına yol açmakta, hem de

Tesisatta su kaçağı varsa sayaç üzerinde yazdığınız numaralarda değişiklik gözlenmektedir ve kullanılan su miktarında artış görünmektedir. Eğer su saatin numaralarında değişiklik olmadıysa duvardaki nemlenmeyi farklı alanlarda aramak gerekir.

Bütün çabalarınıza rağmen arızayı bulamıyorsanız firmamızdan lawnım isteyin. Tufan tesisat olarak su kaçaklarının yerini cihazla noktasal olarak tespit ediyor ve onarımını yapıyoruz, tüm tesisat borularınızı dinliyor, tesisatta bir sızıntı var ise hemen tespit ediyoruz.

Su kaçağı tespiti için kullanılan en yaygın cihazlardan biri termal kameralardır. Termal kameralar, sıcaklık farklılıklarını algılayarak su sızıntısının olduğu bölgeleri belirleyebilir.

Bu yöntemi yukarıda detaylı bir şekilde anlattık. Su kaçağının olup olmadığını anladıktan sonra, geri kalanı Merkez Su Tesisatı’na bırakmalısınız.

Tuvaletin tavanından su akıyor. Komşuya durumu söyledik, üst komşunun banyosunda su birikiyormuş ve ondan dolayı olduğunu ilgileneceğini söyledi. Ancak kafamı karıştıran şey gider borularında bir tıkanıklık olursa bizim tuvaletin tavanından su gelir mi?

su kaçağı tespiti fatih ve İstanbu’un diğer ilçelerine gezici servis noktalarımız mevcuttur. Sizlere bir telefon kadar yakın olan servislerimize bizleri arayarak veya iletişim bölümlerinden bizlere yazarak ulaşım sağlayabilirsiniz.

Banyo duşa kabini kullandığımız zaman alt komşu şu damlıyor diye şikayete geliyor bu sorumun çözülmesini istiyoruz

Su kaçak bulma teknolojik cihazlar propertyımıyla kırmadan dökmeden kolayca bulunur. Bu su kaçağı tespiti sorun ortadan kaldırmak için tesisat ekibimiz sizlere seven/24 hizmet vermek için her zaman su tesisatçısı hazırdır. Su kaçak bulma aslında su kaçağı tespiti ile aynı işlemler sonucunda bulunur.

Su kaçağı olduğunda seramikleriniz arasındaki derzler renk değiştirmeye ya da zeminde ister kuru ister ıslak olsun yüzeye su çıkmaya başladıysa bir yerde su kaçağı olduğuna emin olabilirsiniz.

su kaçak tespiti Öncelikle üst kattaki komşunuz ile iletişim kurmanız gerekir. Alt kata su sızdığını ve tüm vanalarını kapaması gerektiğini iletin, tavandan damlayan su için yapılması su kaçağı tespiti gereken öncelikle suyun akmasını engellemektir, komşunuz su saatindeki su vanasını kapaması gerekmektedir.

Sonuç olarak tespit sonrası yaptığımız su kaçağı tamiratına two yıl garanti veriyoruz. Servis kaydı açtırmak için bize ulaşabilirsiniz

Kalorifer borularında meydana gelen su kaçakları ise termal kamera veya akustik dinleme cihazı ile tespit edilir. Bu cihazlar sayesinde su kaçağı bulma çalışmasında hiç su tesisatçısı bir yer kırılmaz.

Report this wiki page